Over

Nanko en Sven leerden elkaar kennen bij vocal group Nanko en Sven leerden elkaar kennen bij vocal group MAZE waar zij samen de tenor sectie vormden. Naast het zingen in deze groep werken zij veel samen in kleinere ensembles en arrangeerprojecten. Deze zomer bundelen zij hun krachten om hun kennis te delen op het gebied van zang, groove, meerstemmigheid en zangtechniek. 

Nanko Meiborg

Sven Keet

Nanko Meiborg groeit op in Groningen met een jazzpianist als vader. Muziek hoort er van kinds af aan al helemaal bij. Na zanglessen en gitaarlessen vanaf zijn tinerjaren groeit de muzikaliteit en ambitie steeds verder door. Nanko studeerde zang aan het conservatorium in Arnhem. Daar leidt hij zijn eigen soulband en raakt zijn muziek steeds meer vervlochten met meerstemmigheid. Na zijn studie wordt hij aangenomen bij vocal group MAZE olv. Merel Martens waar hij naast tenor ook co-conductor wordt en een deel van de arrangementen schrijft. Op dit moment werkt nanko aan zijn tweede solo album en maakt hij regelmatig video’s waarin hij songs van zijn helden interpreteert. Altijd met een flinke dosis vocale harmonie.

Sven is dirigent van de groepen Playground en SONAR. Zanger en beatboxer in MAZE voices, arrangeur en muziekdocent. Hij groeide op in Nigtevecht en later Haarlem. Als eerste instrument koos hij de viool. Zijn affiniteit met popmuziek maakte dat hij de overstap maakte naar keyboard. Hij begon met het schrijven en arrangeren van nummers en zong en speelde veel in bandjes. Na het afronden van 6VWO ontdekte Sven de acapella muziek en daarmee de vorm waarin hij het allerliefst muziek maakt: met de stem! Sindsdien heeft hij zich geschoold in Complete Vocal Technique, behaalde hij met succes een eerstegraads docenten bevoegdheid aan het conservatorium van Amsterdam en zit hij momenteel zijn tweede jaar van de master Innovative Choir Leading aan het conservatorium van Aalborg.